8.11.11

"Pripturica"

Pentru ca am fost la salon si  nu mi-a mai ramas prea mult timp de petrecut in bucatarie, m-am tot gandit ce sa mai gatesc asta seara.
Asadar, am trecut repede pe la magazin si am cumparat 4 bucati de ceafa de purcelus (am rugat vanzatorul sa mi le taie mai subtirele ca sa se faca pe gratar), apoi am dat fuga in Mega Image si am luat o sticla de chilli dulce.
Odata ajunsa acasa, am curatat repede 3 cartofi mai mari si i-am taiat pai...



 ... am crestat bucatile de ceafa ca sa se patrunda si le-am dat cu un praf de sare, unul de piper si unul de boia de ardei (eu am cumparat iute, dar nu stiu de ce e dulce)...

 










...Am pus ulei in ceaun si am aruncat in el cartofii pai sa se prajeasca...


  ... Am pus gratarul pe foc si cand s-a incis am pus bucatile de carne la fript...




























































































































































Cand totul a fost gata, am pus sos de chilli dulce intr-un castronel (se pune pe cartofi si le da un gust deosebit - pont sold by a friend of mine, Mada), iar masa a aratat cam asa:
 




Bon apetit!

No comments:

Post a Comment